Ускоро у Врњачкој Бањи постављање бисте великана српског глумишта

Специјална болница “Меркур” из Врњачке Бање, 26. октобра 2017. године у 12:00 часова, свечано ће открити бисту великана српског глумишта Драгана Николића. Биста ће бити постављена у парку испред јужног улаза зграде Термоминералног Купатила, надомак извора Топла вода.

Постављањем бисте менаџмент Меркура желео је да великог глумца овековечи и да му трајни симбол управо у Врњачкој Бањи, коју је волео и у њој често боравио. Драган Николић био је велики пријатељ “Меркура” и дуго година заштитно лице Установе.

“Била је част и привилегија познавати, сарађивати и дружити се са великим Драганом Николићем, а “Меркур” никада неће имати искренијег и бољег пријатеља и промотера. Од њега смо учили како се у суровим временима може живети достојанствено и са лакоћом остати велики и своји”, присетио се директор “Меркура”, др сци мед Дејан Станојевић.

Професор Драгољуб Димитријевић, својим врхунским вајарским умећем учинио је да легендарни Гага вечно шета врњачким парком. Откривању бисте Драгана Николића присуствоваће велики број његових колега и пријатеља, колектив специјалне болнице “Меркур” и представници локалне самоуправе Врњачке Бање.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x