Базени Спортског центра “Темнић” у Варварину отворени за купаче

Званична сезона купања на базенима у Варварину почела је у недељу и они ће до краја августа месеца бити отворени сваког дана од 10 до 19 часова. Директорка Спортског центра “Темнић” Ана Видојевић истиче да су, поред купања на базенима, посетиоцима на располагању бројни рекреативни садржаји, али и ресторан у оквиру базена.

“Прошле године, због комплетне санације и реконструкције великог и дечијег базена, али и кишног и лошег времена које је пореметило радове, каснили смо са почетком сезоне купања, тако да је прошле године улаз са све посетиоце био бесплатан. Ове године цена дневне карте износи 200 динара, изнајмљивање лежаљке је 100 динара, док је улаз за децу старости до 7 година бесплатан, уз пратњу родитеља”, рекла нам је директорка Ана Видојевић.

Обезбеђене су и пропуснице за најбоље ученике, за “Вуковце” и ђаке генерације темнићких школа, а посетиоцима је на располагању ресторан у оквиру овог комплекса, са разноврсном понудом хране и пића, као и богат рекреативни садржај.

“Позивамо се грађане да ове летње и тропске дане проведу овде на базенима у Варварину, да дођу да се расхладе и да уживају на нашим базенима”, поручила је директорка Спортског центра “Темнић”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

1 Коментар
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
Sasa
15 дани раније

Super napokon je otvoren bazen y nasem Varvarinu

1
0
Ваш коментар на ову вест?x