Кућа на поклон породици Пејић, деци хероја са Кошара

Директор Безбедносно-информативне агенције (БИА), Братислав Гашић и “Блиц фондација” данас су уручили кључеве од куће Милици и Урошу Пејићу, деци хероја са Кошара, Саше Пејића.

“Сваки пут ми је срце пуно кад видим да смо учинили још једну породицу задовољном и срећном. Хвала “Блиц Фондацији”, хвала на могућности да сарађујемо и ево ово је шеста кућа коју заједно у протеклих седам, осам година радимо. Шеснаеста коју моја породица и ја уз помоћ мојих пријатеља завршавамо. Крећемо да радимо и у Брусу, тамо имамо самохраног оца са двоје деце, коме ћемо у октобру завршити кућу. Тако да не стајемо. Моја порука данас јесте само да они који спомињу реваншизам да се овако реванширају свом народу и овим породицама које то заслужују”, рекао је Братислав Гашић.

Милица и Урош прерано су остали без оца Саше Пејића, који је преживео Кошаре, али га је пре нешто више д годину дана срце издало. Малишани су са мамом и непокретном баком остали да живе у нужном смештају, у малом стану од 39 квадрата, у београдском насељу Бели Поток.

Захваљујући “Блиц фондацији” и Братиславу Гашићу, породица Пејић добила је нови дом, а својим донацијама су помогли и компанија “Матис” и превозник “Стрела Обреновац”

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x