Општина Варварин дели 80 аутоседишта, пријаве до 25. октобра

Савет за координацију послова безбедности саобраћаја општине Варварин упутио је позив родитељима са територије општине Варварин да у периоду од 11. до 25. октобра текуће године поднесу захтев за доделу ауто-седишта за децу за путничка возила.

“У циљу унапређења безбедности саобраћаја на путевима, општина Варварин већ традиционално организује акцију поделе дечијих аутоседишта, ове године обезбеђено је 80 аутоседишта, а од потребе докуметације потребна је потврда о пребивалишту на територији општине Варварин бар једног родитеља и да је дете рођено у периоду од 01. октобра 2020. до 30. септембра 2021. године”, наглашава Ивана Милошевић из кабинета председнице општине Варварин.

Приликом пријаве на писарници Општинске управе потребно је приложити пријавни формулар, очитану личну карту или доказ о пребивалишту родитеља на територији општине Варварин, као и извод из матичне књиге рођених детета, обавестила нас је Ивана Милошевић и позвала све родитеље који испуњавају услове да се пријаве што пре.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x