Грађевинска сезона у 2022. години завршена у општини Трстеник

Коначно су завршени реконструкциони радови на тротоарима у улици Кнегиње Милице у Трстенику, у дужини од 185 метара. Вредност ове инвестиције је око 2,5 милиона динара које је из свог буџета обезбедила локална самоуправа.

Тротоар је био у врло лошем стању па су сада постављене бетонске плоче,  на лицу места, као и много пута до сада, нашли су се у обиласку радова члан Општинског већа задужен за област инфраструктуре Владимир Дачић и новоименовани в.д. директора ЈП за уређење грађевинског земљишта Душан Ерић.

“Ови радови су изведени у оквиру програма капиталних инвестиција, сада је тротоар добио лепши изглед и сигурнији је за кретање пешака, али пре свега особа са инвалидитетом и родитеља са малом децом” ,рекао нам је Владимир Дачић.

Душан Ерић је констатовао да су радови урађени квалитетно и последњи су у 2022. години, што се тиче грађевинске сезоне у трстеничкој општини. У буџету за 2023. годину локална самоуптава је предвидела значајна финансијска средства у области путне инфраструктуре.

Дачић додаје да ће, према плану, бити реконструисан тротоар у улици Светог Саве и на другим локацијама у граду, а наставиће се и са асфалтирањем некатегорисаних путева на сеоском подручју.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x