Одржан 11. “Дунавски бизнис форум”, градоначелници Крушевца уручено признање “Златни мост”

“Дунавски бизнис форум”, одржан ове године у главном граду Републике Српске, Бања Луци, 11. је по реду и одржава се у земљама Дунавске регије. Основни циљ овог форума је размена искустава локалних самоуправа за бољи, квалитетнији и успешнији живот својих грађана.

Градоначелник Бања Луке Драшко Станивуковић поздравио је све присутне, укратко говорио о прошкости, садашњости и будућим плановима овог града.

“Ми смо град са великим и реалним плановима за унапређење Бања Луке, а исто то желим и вашим срединама. Да би смо све то урадили треба огроман рад, како нас челника локалних самоуправа, тако и свих суграђана. Ми смо задужбинари, јер иза нас остају плодови нашег рада, наша дела”, рекао је Станивуковић.

Током рада форума, одржано је више панела посвећених локалном развоју, дигитализацији локалних самоуправа, животној средини, путној инфраструктури, рурарлном туризму, на којима су говорили стручњаци из ових области, представници локалних самоуправа….

У паузи између два панела градоначелница Крушевца Јасмина Палуровић имала је краће разговоре са већим бројем колега градоначелника, међу којима је био и први човек Бања Луке Драшко Станивуковић. На крају рада овог скупа градоначелница Палуровић добила је вредно признање “Златни мост” као награду за све оно што је урадила на повезивању локалних самоуправа, људи и идеја.

Организатори 11. Дунавског бизнис форума били су град Бања Лука, Развојна агенција Бања Лука и компанија “Медиа инвент” из Новог Сада.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x