У току завршни радови на Црквеном брду у Врњачкој Бањи

Председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић обишао је са сарадницима завршне радове на последњој деоници дужине око 300 метара на Црквеном брду око Летње позорнице. До сада је на Црквеном брду урађено три километра пешачких стаза, а уређењем хортикултуре Врњачка Бања ће добити 10 км нове парковске површине.

Вредност радова завршне фазе је 10 милиона динара, док је Министарство туризма уложило седам, а општина Врњачка Бања три милиона динара, а по речима председника врњачке општине Бобана Ђуровића Павиљон је урађен по угледу на оне из тридесетих година прошлог века.

“До сада је у реконструкцију Црквеног брда уложено око 700.000,00 евра и оно што смо обећали остварили смо, а то јасно виде и грађани и гости. Отворили смо Црквено брдо, уређене су пешачке стазе у једном тихом, смиреном амбијенту, а у наредних 10 дана очекујемо завршетак осталог дела пројектних послова”, рекао је Ђуровић изразивши задовољство извођачем радова који радове изводе заиста квалитетно.

“Комплетна реконструкција Црквеног брда, после ревитализације Амфитетатра и изградње водопада, биће окончана санацијом у пројекту изградње “Леровог тунела”. Водопад је атракција коју желе многи да виде и да се крај водопада фотографишу, а трг је исто тако место окупљања и великих дешавања. До краја године следе нови пројекти и радови у краљици континенталног туризма”, најављује Ђуровић и напомиње да је ово најлепши део Врњачке Бање, са најлепшим погледом.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x