На 40. Пролећној изложби КЛИС-а своја уметничка дела изложило 24-оро чланова

Љубитељи ликовне уметности у Трстенику имали су прилике недавно да у Ликовном салону Дома културе погледају 40. по реду Пролећну изложбу слика чланова Клуба ликовних стваралаца – КЛИС Трстеник.

“Обично нам је Пролећна изложба тематска, ове године тема је била “Трстеник и околина”, а своју велику љубав на платну, импресије и позитивну енергију, коју имају према свом граду, изразило је наших 24-оро чланова. Као и претходне и ова је изложба била веома посећена, а према коментарима са изложбе још једном смо успели да својим суграђанима оплеменимо свакодневицу и донесемо радост, што нам је и био циљ. Следећа активност која нам је у плану је колективна изложба у Центру за културу у Сопоту, 12. априла, са циљем да кроз сарадњу са Клубом ликовних уметника – КЛИС из Сопота представимо рад нашег удружења и да разменимо искуства са уметницима у Сопоту”, рекла нам је тим поводом Јелена Јовић, председница Клуба ликовних стваралаца у Трстенику.

Она је закључила да је ово диван начин да се промовише, како њихово удружење, тако и општина Трстеник, која КЛИС-у од самог оснивања даје сваку врсту подршке.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x