Општина Трстеник продужила рок за енергетску санацију

На ванредној телефонској седници Општинског већа општине Трстеник донета је одлука којом се до 15. августа ове године продужава ЈЈавни позив за учешће јавних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима, путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије, рекао нам је члан Општинског већа задужен за инфраструктуру Владимир Дачић.

Он подсећа да је првобитно Јавни позив трајао до 08. августа, али како би привредни субјекти који су заинтересовани да учествују у овом Јавном позиву добили више времена да попуне и прикупе потребну документацију, донета је одлука да рок буде продужен до 15. августа.

“На овом Јавном конкурсу могу да учествују привредни субјекти који врше испоруку и радове на градњи материјала, опреме и уређаја који испуњавају неопходне услове. Истог датума, 15. августа, истиче и рок за подношење пријава за учешће грађана у програму мера енергетске санације породичних кућа и станова, а који се односе на унапређење термичког омотача и термотехничких инсталација. Овом приликом позивам све грађане да искористе овај период који им је преостао, да се пријаве на овај програм”, наглашава Владимир Дачић, члан Општинслог већа Општине Трстеник задужен за инфраструктуру.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x