Сајам сеоског туризма и старих заната у Трстенику окупио 40 излагача

У организацији Туристичке организације Трстеник у центру града је одржан Сајам сеоског туризма и старих заната. Своје рукотворине изложило је 40 излагача из Трстеника, Крушевца, Александровца, Бруса, Ниша и других градова у Србији, а на постављеним штандовима били су изложени употребни и украсни предмети од намештаја од пуног дрвета, цвеће, сапуни, производи од пустоване вуне.

Пољопривредно газдинство Јовковић из Шљивова изложило је свој слатки и слани програм и зимницу, своје производе рукотворина изложиле су и чланице трстеничког Удружења “Јефимијин вез”, а могли су се видети и зачинско биље, слике, играчке, накит и козметика, све што су вредне руке направиле.

Део своје богате понуде изложили су и представници Етно села “Ракезићи”. Крушевљанин Саша Милосављевић, обучен у народну ношњу, рекламирао је своје производе, а штанд Јасмине Јанковић из Трстеника био је најбоље украшен према мишљењу бројних посетилаца Сајма, који су имали прилике још пуно тога да виде, али и да купе неке од изложених производа.

Констатовано је на крају да је ово био до сада један од најразноврснијим Сајмова одржаних у Трстенику .

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x