Одржана ванредна седница Скупштине ФК Напредак, Милош Ненезић и даље на челу клуба

На данашњој ванредној седници Скупштине ФК Напредак разматрана је оставка председника Милоша Ненезића, коју је недавно поднео услед великих пословних обавеза. Једногласно, чланови Скупштине нису прихватили оставку, уз општи закључак да за Напредак сада нема боље алтернативе за челну функцију у Клубу.

“Имам заиста много обавеза и функција, које не обављам само да би попунио пословну биографију, већ сам свуда максимално ангажован и желео сам да се повучем из Напретка. Као Крушевљанин, рођен 100 метара од стадиона, не могу, ипак, да останем имун за жељу чланова Скупштине и заиста ми је драго што су најгласнији против оставке били запослени у клубу, иако им свакодневно дајем бројне задатке и често нисам ни пријатан, али све у циљу да као клуб наставимо да растемо. Минула сезона, генерално, била је успешна, али остаје жал што нисмо изборили пласман на међународну сцену. зато већ данас почињемо са прављењем планова за наредни шампионат са циљем да будемо међу најбољима. Када сам дошао на чело клуба, било нас је врло мало који смо се ухватили у коштац са свим проблемима и тек тада ми је постало јасно колико је било тешко мом претходнику на месту председника Марку Мишковићу, јер цео клуб је био, само његова брига. Данас нас је већ више, имамо и велику подршку нашег Крушевљанина Братислава Гашића, али још увек нас нема довољно да успешно остваримо све што желимо и зато су врата клуба отворена свима који хоће да нам се придруже. Не очекујемо само финансијску помоћ, иако је она увек драгоцена. Често су проблеми оперитивне природе, а нас је мало и општепознато је да иза сваког доброг клуба стоји много успешних људи у свим сферама, пословним, политичким, на функцијама у разним друштвеним организацијама”, истакао је председник Милош Ненезић.

После седнице Скупштине одржана је и конференција за новинаре, а представнике “седме силе” посебно је интересовала актуелна ситуација у Клубу и статус Марка Мишковића, бившег председника Клуба.

“Марко Мишковић није ни одлазио из клуба. Због обавеза, повукао се са чела, али он је актуелни потпредседник. У наредном периоду ће бити више ангажован, задужен, пре свега, за спортски сектор. До нове сезоне, у којој желимо једну од главних улога, нема много времена. Врло брзо ћемо именовати новог тренера (Зорану Милинковићу истекао уговор и вероватно одлази у иностранство), потом дефинисати играчки кадар, с обзиром да је дванаесторици играча истекао уговор. Дакле, чека нас много посла”, закључио је челник Чарапана Милош Ненезић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x